Най - после неуредиците около правата ни върху методите за генериране на текстури бяха оправени. Последното решение на Dustwallow software е да прекрати разпространението на материалите описващи методите за генериране на текстури. Всички видео и текстови файлове са отстранени от интернет пространството с цел предотвратяване на бъдещи злоупотреби. За да предпазим авторските си права създадохме 'DWs Slice' - програма за генериране на текстури използваща същите методи към които вече забранихме достъп. Посете страницата на 'DWs Slice' тук: DWs Slice

Споделете!

Вашето мнение е от голямо значение за нас! Кажете всичко което мислите за този урок, харесва ли ви, имате ли някакви предложения и идеи? Можете да ни изпратите и ваши собствени идеи за уроци свързани с компютърни игри - разработване, 2D и 3D art, concept art,  дизайн и други. Най - интересните неща които сте ни изпратили ще бъдат публикувани на страницата на Dustwallow software заедно с информация за автора. 

 Как да споделя своите впечатления или материали?

Всяко свое мнение или препоръка можете да оставите тук: Share . Освен своите впечатления можете да споделите и линкове към уроци създадени от вас.


Как да споделя своите впечатления?